Over

  De Maaslanders

Paardensportvereniging

Lithoijen

Paardensportvereniging

De Maaslanders - Lithoijen


Onze club is opgericht in 1971. Leden hebben hun eigen paard of -pony (verzorgpaard/-pony). Onze accommodatie bestaat uit een prachtige buitenbak met eb- en vloedbodem (t-vorm, 30x60 m. en 20x40 m.). Deze rijbak ligt midden in het groene hart van Lithoijen en is onder vrijwel alle weersomstandigheden berijdbaar.


Twee maal in de week wordt er clubles gegeven door professionele instructeurs, waaraan men deel kan nemen (afhankelijk van soort lidmaatschap). Daarnaast wordt ook springles geboden. Kwaliteit en gezelligheid staan hierbij voorop, zowel de recreant als ook de gevorderde wedstrijdruiter kan tijdens deze lessen zijn vaardigheden vergroten. In de wintermaanden wordt er gekeken naar een mogelijkheid om gebruik te maken van een binnenbak in de omgeving, zodat trainingen door kunnen lopen.


Er zijn jaarlijks vaste activiteiten zoals een bosrit, ponykamp, clubdag, het Maasland Hippique, clinics, sinterklaas en oudejaarsborrel. Naar behoefte worden er andere activiteiten georganiseerd voor en door de leden.

Lid worden

Voel je welkom


Denk je erover om lid te worden, neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail naar: demaaslanders@gmail.com


Er zijn diverse vormen van Lidmaatschap:

  • Jeugdlid
  • Verenigingslid
  • Lessend lid
  • Bakgebruiker